Siirry suoraan sisältöön

Projektit

Kamerajärjestelmät tarpeesi mukaan – kehitämme tilaustyönä kamerajärjestelmiä käyttökohteisiin jotka vaativat erikoisratkaisuja ja joihin olemassa olevat ratkaisut eivät sovellu. 

Kehitystyöllä konkreettista hyötyä loppukäyttäjälle

Pyrimme jatkuvasti kehittämään uusia ja parantamaan olemassa olevia tuotteita uusiin käyttökohteisiin soveltuviksi teknologian kehittyessä ja uusien käyttötarpeiden ilmaantuessa. Kehitystyömme on kokonaisvaltaista, sillä se kattaa laitteet, sähköistyksen ja kaapeloinnit, mekaniikan, tekniikan sekä ohjelmistopuolen. Kehitysprojektille on tärkeää kehitettävän tuotteen tai ominaisuuden monistettavuus ja soveltuvuus laajaan käyttöön, jotta se hyödyttää koko asiakaskuntaa. Testaamme kehitettäviä tuotteita nosturien käyttäjillä, joilta tulee lopullinen ja tärkein palaute tuotteiden käytettävyydestä. Kehitystyön kesto riippuu kehityskohteesta ja vuodenajasta, sillä on tärkeää että tuotteet on testattu myös talvikäytössä.

Kartoitus

Aloitamme kartoittamalla tarpeen ja käyttökohteen ominaisuuksia.

Kehitys

Kehitämme käyttökohteeseen soveltuvan kamerajärjestelmän olemassa olevia komponentteja hyödyntäen.

Testaus

Testaamme kamerajärjestelmän toimivuutta käyttökohteessa ja teemme tarvittavat hienosäädöt.

Toimitus

Käyttövalmis kamerajärjestelmä asennetaan kohteeseen.

KEHITYSPROJEKTI

Etäkatselun mahdollistaminen

Olemme toteuttaneet asiakkaiden pyynnöstä  etäkatselumahdollisuuden, jossa nosturikameran videokuvaa voidaan katsoa toimistolta tai mistä päin maailmaa tahansa etäyhteyden avulla. Etäkatselun avulla työmaamestari voi seurata työmaan edistymistä ilmakuvan avulla tai kuvaa voidaan hyödyntää tallentavana  valvontakamerajärjestelmänä. Etäyhteys mahdollistaa myös laajennetun ylläpito- ja tukipalvelun, jolloin voimme konfiguroida, päivittää tai tehdä asetusmuutoksia järjestelmään etäyhteyden kautta. 

KEHITYSPROJEKTI

Case jalkapoljin ja joystick

Jalkapoljin ja joystick -ohjaus kehitettiin yhteistyössä Alfab Service AB:n kanssa. Tavoitteena oli lisätä ohjauksen käytettävyyttä ja luotettavuutta nosturityöskentelyssä. Projektin keskeisessä osassa oli löytää oikeat komponentit tarvittavilla ominaisuuksilla ja luoda niitä yhdistävä tekniikka, jotta ohjauksesta saatiin toivotunlainen. Tuotetta testattiin sekä sisäisesti että käyttäjillä. Testauksen avulla käyttäjiltä saatiin tärkeää tietoa tuotteen lopulliseen versioon. Kehitysprojekti kesti kokonaisuutena noin kaksi kuukautta. Paranneltu ohjaus mahdollistaa nosturin käyttäjän keskittymisen nosturin ohjaamiseen samalla kun kameran ohjaus tapahtuu jalkapolkimella ja joystickillä. Näin nostotyön sujuvuus ja tehokkuus kasvavat.

KEHITYSPROJEKTI

Layout-työkalu torninostureille

Torninosturien layout-työkalu suunniteltiin yhteistyössä Lambertssonin kanssa. Työkalun tarkoitus on säästää aikaa ja resursseja työmaasuunnittelussa ja -valmistelussa tekemällä torninosturien sijoittelu, kokoonpano ja kuljetus mahdollisimman sujuvaksi automaattisen layout-työkalun avulla. Työkalu toimii taulukkomuodossa, johon käyttäjä syöttää tarvittavat tiedot, kuten nosturien määrät, mittasuhteet ja sijainnit suhteessa toisiinsa. Syötettyjen tietojen pohjalta ohjelma muodostaa automaattisesti 2D- ja 3D-piirustukset sekä luo listan tarvittavista nosturin osista sekä logistiikkasuunnitelmat DWG, DFX ja PDF-muodossa. 

 

Millainen kameratarve sinulla on?

Kehitämme kamerajärjestelmiä tilauksesta tarpeen mukaan. 

Ole rohkeasti yhteydessä ja kehitetään tarpeisiisi sopiva kameraratkaisu.