Siirry suoraan sisältöön

Tuotteet

Monipuolinen tuotevalikoima sisältää kamerajärjestelmiä torninostureihin, tela- ja mobiilialusteisiin nostureihin sekä kurottajiin ja materiaalinkäsittelykoneisiin.

Puomi

Puomi on ajoneuvo- ja telanostureihin kehitetty kamerajärjestelmä. Puomin kelluva kamera on tasapainoitettu seuraamaan liikettä, jolloin kamera osoittaa aina maata kohti puomin asennon muuttuessa. 

 

Käyttöönotto Puomi kamerajärjestelmässä vie aikaa noin 30min-2h riippuen nosturista. Kamerajärjestelmään on valittavissa lisäominaisuuksina jalkapoljin- ja joystick-ohjaus, jonka avulla zoomaus ja kameran kääntö on sujuvaa.

Torni

Torninostureihin kehitetty järjestelmä koostuu kamerayksiköstä sekä näytöstä. Kamerayksikkö on laatikon sisällä, joka sisältää kaiken, mitä järjestelmässä tarvitaan. Kamerajärjestelmän lähtökohtana oli minimoida kaapeleiden määrä. Järjestelmässä on vain yksi kaapeli, jota käytetään akkujen lataukseen. Asennus on nopeaa ja yksinkertaista.

 

Järjestelmään on mahdollista lisätä etäkatselumahdollisuus esimerkiksi työmaamestarille, jolloin työmaan edistymistä voidaan seurata etänä ilmakuvista. Torninosturi on myös erinomainen paikka toteuttaa työmaa-alueen videovalvonta.

Koukku

Kamerajärjestelmä soveltuu useaan nostokonetyyppiin. Kamera on sijoitettuna laukkuun, joka kiinnitetään paikalleen erittäin voimakkailla magneeteilla ja kiinnitys varmistetaan varmistusvaijerilla. Kameran kuva lähetetään langattomasti nostokoneen ohjaamossa sijaitsevaan tablet-näyttöön.

Lisäkamerat

Järjestelmiimme on saatavilla lisäkameroita eri tarkoituksiin, kuten taakan syvyysliikkeen näkemiseksi, peruutuskameraksi tai työmaavalvonnan tarpeisiin. Usean kameran kuvaa voidaan seurata yhtäaikaisesti jaetulta näytöltä tai näytölle voidaan keskittää yhden kameran näkymä kerrallaan.

Täydentävät tuotteet

Kamerajärjestelmään on tarjolla monipuolinen valikoima lisälaitteita ja -ominaisuuksia. Niiden avulla järjestelmää voidaan täydentää vastaamaan käyttäjän ja käyttökohteen tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Lisätuotteina ovat muun muassa JIB-lisäantennipaketti, joka parantaa videokuvayhteyttä vaativissa olosuhteissa, lisäkameroita, työmaan edistymisen seurantajärjestelmä ja videovalvontajärjestelmä työmaa-alueelle.

Langaton JIB-paketti

Langaton JIB-pakettia käytetään jatkopuomin kanssa tai tarjoamaan lisäyhteyspisteen kamerasignaalin reitittämiseksi hyttiin esteettömästi Antennipaketti kiinnitetään samalla tavalla kuin kamera.

Poljin ja ohjaussauva

Hyttiin asennettavilla polkimella ja ohjaussauvalla saadaan lisää sujuvuutta kameran käyttöön. Kuljettaja voi zoomata polkimella ja kääntää kameraa ohjaussauvalla vaivattomasti.

Vinssikamera Smart

Kun halutaan tietää, mikä vinssi pyörii ja milloin. Käyttäjä saa visuaalisen ja äänihälytyksen kun yksi tai useampi vinssi alkaa pyörimään. Liikkuva kohde näytetään neliön sisällä. Automaattizoomaus liikkuvaan kohteeseen on mahdollinen.

Nopea

Magneettinen kameralaukku. Suositellaan pieniin nostureihin, joissa kameraa ei tarvita aina. Soveltuu pienille, esimerkiksi päivän kestäville työmaille. Voidaan irrottaa ja siirtää toiseen koneeseen nopeasti. Toimii kuten koukkukamera.

Tallennus

Työmaavideokuvan tallennus. Mahdollistaa videokuvan tarkastelun onnettomuustilanteissa tai hyödyntämisen markkinointitarkoituksessa. Video voidaan tallentaa Internetin välityksellä tai paikallisesti.

Suurempi näyttö

Kamerajärjestelmiin kuuluu oletuksena tablet-tietokone 10 tuuman näytöllä. Vaihtoehtoisesti on saatavilla tablet 12 tuuman näytöllä.

Löysitkö sopivan tuotteen?

Tilaukset hoituvat kätevästi jättämällä yhteystietosi niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.